pondělí 1. února 2016

Soaphoria tělový krém a balzám na rty

Tělový krém

Už jsem vyzkoušela tuhý šampon a tuhý masážní olej (obojí Lush), takže možnost vyzkoušet si tuhý krém se mi líbila. Chtěla jsem vědět, zda budu spokojená jako u předchozích exemplářů. 




Krém je zabalený docela minimalisticky v plastovém obalu a na něm je papírový pruh s popisem všeho důležitého. Práce s krémem je velmi jednoduchá. Obal jsem sundala jen z poloviny a při mazání držím v prstech zabalenou část. Krém se lidským teplem rychle rozpouští, takže stačí párkrát přejet cihličkou po těle, pak ještě jemně vetřít rukou a máte hotovo. Jste namazané a příjemně citrusově voňavé.



Krém je hodně hydratační a bohužel musím říct, že na mě až moc. Moje pokožka je na tom celkem dobře a potřebuje mazat pouze v zimním období. I když to s množstvím nepřeháním, stále na mě zůstává mastný film. Naštěstí jsem našla východisko. Cihlička se totiž ukázala jako výborný krém na ruce, které mám v zimě podstatně více vysušené než tělo. Používám ji ted několikrát denně. Ukázalo se, že na rukou je vsakování podstatně rychlejší a navíc jsou moje ruce hydratované a voňavé. Za vůni dávám výrobci deset bodů z deseti.

Přes časté použivání krém skoro vůbec neubývá, proto předpokládám, že v mojí koupelně bude bydlet ještě hodně dlouho.

Složení je velmi sympatické a nemám mu co vytknout. Posuďte samy:



Tělový krém doporučuju lidem s velmi suchou pokožkou. Pak může být opravdový zachránce. A teď mě omluvte, jdu si namazat ruce.

Organický medový balzám na rty

Narozdíl od tělového krému nemůžu balzámu nic vytknout. Hydratuje rty tak dobře, že stačí jedno přetření. Pokud se namažu sem a tam, tedy máznu dvakrát, mám toho na rtech tolik, že musím trošku setřít. Na druhou stranu moje rty jsou stejně jako pokožka v docela dobrém stavu. Přítel, který balzám vyzkoušel v pohodě snese i tři vrstvy :-)
Balzám se rychle vsákne a zůstanou vám hebké rty a to docela dlouho. Nemusím se natírat každou chvíli, jak to známe u jiných vodových výrobků. 



Za vůni balzám získává opět plný počet bodů. Voní po medu, ale není to žádná chemie ani silný přírodní med/propolis. Vlastně aroma ucítite, jen když balzám cíleně očicháváte. Zatím jsem od Soaphorie vyzkoušela asi pět výrobků a všechny mi krásně voněly. Usuzuju tedy, že tento výrobce vůně umí.



Nakonec se podíváme na složení, které se mi líbí stejně jako u tělového krému. Vlastně pokud se složení vejde na čtyři krátké řádky, je to dobré znamení.


Oba výrobky jsem dostala k vyzkoušení z velmi příjemného obchůdku www.lilibela.cz

Přeju krásné pondělí.

10 komentářů:

  1. Mám mätový balzám od nich a je naozaj skvelý. Lepší ako EOS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mátový jsem ještě neměla od žádné značky. Asi ho vyzkouším po medovém

      Vymazat
  2. Mňaaaam to musí voniať úžasne. Značku Soaphoria mám naozaj veľmi rada :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. Všimla jsem si tvých recenzí na tuto značku

      Vymazat
  3. Miluju tyhle ty přírodní věcičky :) Já mám zase problém najít cokoliv hydratujícího na mou suchou pokožku takže tělový krém se mi zalíbil :)
    Simma Blogg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě by ti krém mohl opravdu vyhovovat. Díky za komentář

      Vymazat
  4. Tak ten krém je velice zajímavý, o tom tedy slyším poprvé a jsem z toho celá paf :) Netušila jsem, že to takto funguje, to by bylo něco pro mě, hlavně ta citrusová vůně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys bydlela někde poblíž, tak ti kousek krému odkrojím a přinesu na vyzkoušení :-) Je to opravdu zajímavá věc

      Vymazat
  5. Dřív jsem měla patlátek na rty strašně moc, protože mi je ségra furt dávala k Vánocům i k narozeninám a pak jsem jí to zatrhla, že jich je hodně a teď najednou nemůžu žádné najít :( a zrovna teď by byla tak potřeba...

    Produkty vypadají zajímavě... trochu jsem si myslela, že jde o věci ze Sephory, ale jen ten název je podobný ;) Tak ať dobře slouží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mívám období, že bud mám balzámy na rty do zásoby nebo žádný a jdu kupovat :-) Soaphoria - Sephora, to je vtipné

      Vymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.