pátek 13. května 2016

Koupelová koule Olivový háj od Savon de V

Krásný pátek moje milé čtenářky. 
Dnes tu máme po menší pauze zase kosmetické téma. Konkrétně koupelové :-) Dát si horkou voňavou koupel je jeden z mých nejoblíbenějších způsobů relaxace.


Pokud máte suchou pokožku a přes den se škrabete a pořád se potřebujete natírat, pak vám tuto koupelovou kouli vřele doporučuju. Má hydratační schopnosti, jaké jen tak někde nepotkáte.

O hydrataci nám napovídá už název Olivový háj, který silně asociuje olivový olej :-) Koule opravdu trochu po olivách voní. Ale jen tak jemně a decetně, nic vám nenutí. Je to jen abyste nezapomněli, že se jedná o olivy.




Koupelovou kouli hodíte do vany a můžete se kochat tím, jak jezdí ve vodě, zanechává za sebou cestičku malých bublinek a postupně se zmenšuje. Když je koule pryč, dostanete vodu, která ztratí průzračnost a získá spoustu výživného olejíčku. To vše bez nepříjemné mastnoty. Koupel vás pěkně zhydratuje, ale nezmastí. Koule se chová velmi dobře a když s ní skončíte, poslušně odteče do odpadu, aniž by po sobě zanechala mastný povlak na vaně. 

Z výše napsaného je zřejmé, že po této dávce hydratace už žádnou další nepotřebujete. Můžete se obléct do pyžama nebo večerních šatů, podle toho, co máte dál v plánu.  A užívat si :-)

Nakonec složení:


Děkuji za poskytnutí výrobku k recenzi www.lilibela.cz Najdete zde i jiné "příchutě" těchto šumivek. Osobně se příště chystám na meduňkovou verzi.
Cena za kus je okolo 75kč

Také si rády dopřáváte koupel a pořád sháníte nové a nové koupelové přípravky?

19 komentářů:

  1. Poznám iba esenciálny olej do aromalampy s vôňon olivového hája no vonia úžasne. Preto verím, že aj táto guľa musí byť naozaj neodolateľná

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je tohle první olivová vůně, která se mi líbí

      Vymazat
  2. Pěny do koupele mě moc nelákaj, mám dost citlivou pokožku, ale tohle by mi mohlo vyhovovat..přidávám si to na svůj seznam věcí, který nenápadně čas od času zmíním při konverzaci s někým blízkým (a chci to dostat :DD) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, před svátkem a narozeninama mívám také připravený seznam :-)

      Vymazat
  3. Mmm, to by bylo něco pro mě! :) Koupele miluju a moha bych si je dopřávat pořád, obzvlášť pokud jsou hydratační :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dneska jsem si takovou koupel dělala :) Pěkně jsem si dala svíčku, napustila horkou vodu a do ní dala kouli od Soaphorie. Naprostý relax :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koule Soaphorie jsem zatím nezkoušela, ale vzhledem k tomu, jak je tato značka super, musela to být krásně voňavá koupel

      Vymazat
  5. Vypada velice dobre, ja se koupu nejradeji!:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Hydratuje, ale nemastí? Tomu se mi ani nevhce věřit. :) Díky za tip, hned jak se mi sejde více peněz, zkusím objednat. Koupele jsou super. Nemít vanu, tak nejsem kompletní! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla překvapená. Občas jsou olejové přípravky do koupele, po kterých člověk musí umýt vanu. To mě nebaví

      Vymazat
  7. Kúpeľ si doprajem len občas a aj keď nemám nejako extrémne suchú pokožku (skôr takú, ktorá si robí čo chce), mysllím, že to vyskúšam :) Ale najviac ma aj tak zaujíma, čo to bude robiť až to hodím do vody :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej. Ve vodě se chová jako všechny šumivky a to mě baví.

      Vymazat
  8. No nejradši bych teď do vany padla, jsem nějaká zmožená :D. Když jsem si dřív dělala vanu, bylo mi pak zle a myslela jsem, že omdlím, tak už jsem to vychytala a musím mít úplně otevřené dveře, pak je to ok :).
    PS: Už jsem si taky nainstalovala ten čistič na mobil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem s tímto mívala také problém. Pomohlo mi zkrátit koupel na 20-25 minut :) Dám si apku i do notebooku

      Vymazat
  9. Když byly ještě vánoční trhy, kupovala jsem si tam podobné, taky olivové koule do koupele a musím říct, že to bylo opravdu žůžo. V drogerii jsem nic podobného nenašla, tak to určitě někdy vyzkouším. :)

    ByCorra

    OdpovědětVymazat
  10. Až budu mít vanu, tak se těším na spousty takových produktů :) Hezky sepsané :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše krásné komentáře.